RAKENNUTTAMINEN on Raklin ja Kiinkon järjestämä vuosittainen kiinteistö-, rakennus- ja infra-alan johdon sekä asiantuntijoiden tapaamisfoorumi, joka järjestetään vuonna 2019 toista kertaa Tampere-talolla.

Seminaarin sisällöt muodostuvat kaikille yhteisistä osioista sekä rinnakkaisseminaareista.

Yksi seminaarin keskeisistä teemoista vuonna 2019 on haastavia hankkeita Suomesta ja maailmalta. Suomessa ollaan asian ytimessä: kuulemme ja pohdimme, eroaako ydinvoimalaitoksen rakentaminen muusta rakentamisesta. Aiheena on myös muun muassa yksi maan ikonisista rakennuskohteista, Helsingin Olympiastadion.

Rakennuttamisen vakioaiheena on ollut juridiikka, niin tälläkin kertaa. Torstai-iltapäivän päätteeksi kokoontuu juristipaneeli. Kuulemme, mitä ajankohtaista löytyy rakennusalan juristien pöydältä. Puhujat ovat asiantuntijoiden kovaa kärkeä.

Perjantaipäivän avaavat puheenvuorot teemalla vastuullisuus ja keskipäivällä kuulemme täsmäiskun rakennuttamisen ajankohtaisista aiheista. Päivän päätteeksi ote vain napakoituu: vuorossa on työkalukimara – käytännön hyötyjä rakennuttajille.

Tutustu ohjelmaan ja puhujiin sivuillamme!

Aika ja paikka:

Rakennuttaminen 2019 -seminaari järjestetään 17.- 18.1.2019 Tampere-talossa, Yliopistonkatu 55, Tampere. Kartta »

Majoitus:

Majoitus ei  sisälly seminaarin hintaan. Osallistujan tulee tarvittaessa varata itse majoitus seminaarin ajaksi. Lisätietoja majoituksesta »

Hinta:

Seminaarin on alennettu hinta RAKLI ry:n jäsenille. Lisäksi seminaariin on Early Bird -hinta, joka on voimassa 4.11.2018  asti.

Seminaarin ohjelma:

Ohjelma on loppusilausta vaille valmis ja päivittyy sivuille: Liity tästä esitteen postituslistalle!

Ohjelman suunnitteluryhmä:

Rakennuttaminen 2019 -seminaarin ohjelma rakennetaan yhteistyössä suunnitteluryhmän kanssa, joka koostuu alan arvostetuista asiantuntijoista.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti www-sivujen lomakkeella. Ilmoittautumiseen tästä

Lisätietoja seminaarista:

Hei!

Olen liiketoimintajohtaja Anu Karvonen Kiinkosta ja toivotan sinulle onnistunutta Rakennuttaminen 2019 -seminaaria.
Jos sinulla on kysymyksiä seminaariin liittyen, niin vastaan mielelläni!
puh. 040 824 5989 / anu.karvonen@kiinko.fi